Posted by Lucifer

Nieuws: conform onze algemene voorwaarden artikel 11 Overmacht door de Corona pandemie moeten we helaas voor onbepaalde tijd de ‘Vind Mijn Project’ dienstverlening stopzetten voor alle klanten op uiterlijk 31 mei 2020. Alle vrijwilligers op dit project hebben zich helaas wegens de omstandigheden rond Corona moeten terugtrekken, wij kunnen dan ook de continuïteit, kwaliteit en beschikbaarheid onze dienstverlening per vandaag NIET meer garanderen.
  1. Wij zullen dan ook geen nieuwe diensten meer aanmaken of bestaande gebruikte of ongebruikte diensten verlengen.
  2. Domein naam registraties die gebruikt worden zullen niet meer verlengd worden en zullen verhuisd moeten worden voor 31 mei 2020 anders komen deze bij de Registrar te vervallen.
  3. Hosting diensten die bij deze dienstverlening is aangeboden komt uiterlijk op 31 mei te vervallen, verhuis je website(s) tijdig naar een nieuwe hosting provider. Dit kan al eerder zijn omdat wegens de omstandigheden we onvoldoende capaciteit hebben om de dienstverlening te waarborgen.
  4. Email diensten die bij deze dienstverlening is aangeboden komt uiterlijk op 31 mei te vervallen, verhuis je e-mail tijdig naar een nieuwe email provider. Dit kan al eerder zijn omdat wegens de omstandigheden we onvoldoende capaciteit hebben om de dienstverlening te waarborgen.
  5. Webmaster diensten, updates aan sites door onze vrijwilligers zullen niet meer kunnen worden uitgevoerd, je kan van ons het administratie wachtwoord van je site(s) opvragen mocht je deze niet meer hebben als je zelf een update wilt uitvoeren.
  6. Gereserveerde domein namen voor projecten die door ons preventief zijn geregistreerd maar waarvoor nog niet betaald is en nog niet actief gebruikt worden en nog op de plank stonden komen per direct te vervallen. Wij zullen voor zover mogelijk deze domeinen verkopen om onze kosten alsnog eruit te halen.

Hulp nodig bij het verhuizen van je diensten? Systeembeheer is enkel via email bereikbaar op [email protected]